top of page

Er dette mr. X?


Har Fassone & Mirabelli hatt svensken i bakhodet hele veien?

Det har lenge vært tydelig fra Milans ledere at en ny spiss skal inn i troppen. I tur og orden har Alvaro Morata, Andrea Belotti, Pierre-Emerick Aubameyang, Diego Costa og Nikola Kalinic blitt nevnt, men kan det tenkes at den de helst ønsker heter Zlatan Ibrahimovic?

I følge Tuttosport skal Milan stå klare til å hente svensken, som for tiden er kontraktsløs, til tross for at han er kneskadet og neppe spiller før 2018. Han scoret godt med mål i Manchester og driver for tiden med opptreningen på deres anlegg på Carrington, men 35-åringen har ikke blitt tilbudt en ny kontrakt.

Forrige fredag var Marco Fassone og Massimiliano Mirabelli på en snarvisitt i England, og det spekuleres nå i om det var svenskens fremtid som var på agendaen.

Helena Seger, tidligere modell og skuespiller, er gift med Zlatan og savner etter givende livet i motebyen Milano.

Til tross for svenskens alder og Milans nysatsing vil en overgang potensielt skape mye blest rundt klubben, men det kan bli en utfordring for Fassone & Mirabelli om de kommer til forhandlinger med Zlatans agent. Han er nemlig representert av kontroversielle Mino Raiola, som var mannen bak sagaen til Gianluigi Donnarumma tidligere i sommer.

Zlatan Ibrahimovic spilte for Milan i perioden 2010-2012 og scoret 51 mål på 77 kamper. Svensken var med på å vinne klubbens forrige Scudetto i 2011.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page