top of page

Enighet rundt Kalinic


Milan og Atletico Madrid er enige om en overgang for angriperen.

Nikola Kalinic har lagt et vondt år bak seg og ser nå ut til å forlate Milanello etter kun en sesong i rødt og sort. Både Marca, Sky Sport og Corriere dello Sport virker å være samstemte, 30-åringen fortsetter karrieren under Diego Simeone i spanske Atletico Madrid. Klubbene skal være enige om et utlån på en sesong og en kjøpsobligasjon på € 18 millioner som inntrer neste sommer. Det er enda ikke planlagt en medisinsk sjekk for spissen, men det skrives at overgangen vil bekreftes så snart Elliott Management offisielt eier Milan.

Den kroatiske spissen ble hentet fra Fiorentina i fjor sommer for å lede Milans angrep bestående av de lovende ungguttene Andre Silva, Patrick Cutrone og ham selv. Han kom først på lån før overgangen ble gjort permanent 1. juli i år. Totalrammen var på € 25 millioner (pluss lønn og bonuser). Kalinic klarte ikke på noen måte å leve opp til forventningene og endte med skarve 6 mål og 6 målgivende pasninger på 41 kamper (23 fra start). Etter hvert mistet han også en relativt trygg plass i startoppstillingen til Patrick Cutrone. Han ble likevel funnet verdig en plass i Kroatia sin VM-tropp, men da han nektet å bli byttet inn i den første kampen ble han kastet ut av troppen og fikk se sine landsmenn ta seg helt til finalen hvor de tapte for Frankrike. Det har i ettertid kommet frem at veteranen slet med ryggproblemer, men han gav aldri beskjed til landslagets medisinske apparat.

Eierne i Milan skal avholde et styremøte førstkommende lørdag, og det er ventet at overgangen ferdigstilles i løpet av neste uke.

En potensiell erstatter kan være Gonzalo Higuian som er blitt overflødig i Juventus etter ankomsten til Cristiano Ronaldo. Andre angripere som fortsatt nevnes er Chelseas spanske angriper Alvaro Morata og forrige sesongs toppscorer i Serie A Ciro Immobile. Alle har en prislapp på rundt € 50 millioner.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page