top of page

Endring mot Carpi?


Christian Brocchi skal ikke ha vært like fornøyd med alle sin utvalgte i helgen og kan gjøre endringer i lagoppstillingen mot Carpi.

Ett alternativ som den nye manageren vurderer er å starte med Kevin-Prince Boateng i rollen som trequartista og flytte Giacomo Bonaventura ned i midtbaneleddet.

Giacomo Bonaventura startet bak spissene i 1-0 seieren mot Sampdoria, men på trening har det blitt eksperimentert med flere ulike konstellasjoner.

Blant annet har Boateng blitt drillet i den rollen, en posisjon hvor han har spilt med stor suksess tidligere i karrieren. Det vil å så fall føre til at Bonaventura spiller i den sentrale treeren, men hvem som kompletterer midtbanen er fortsatt uvisst.

Kaptein Riccardo Montolivo starter garantert, mens Andrea Bertolacci spilte en svak kamp sist og kan bli erstattet av Andrea Poli. Det var også spilleren som kom inn da Bertolacci ble tatt av banen etter 55 minutter i helgen.

En annen utfordring for Brocchi er at Juraj Kucka må stå over oppgjøret på grunn av gule kort, og han håper nok at Andrea Poli kan komme inn med mye av den samme energien og viljen som slovaken representerer.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page