top of page

Ely ute resten av sesongen


Rodrigo Ely er igjen blitt skadet og vil ikke være tilgjengelig for manageren resten av sesongen. 

Denne gangen skal det være ankelen som er problemet for den uheldige brasilianeren, men i følge kubben er det ikke snakk om et brudd og med mindre det oppstår komplikasjoner vil Ely være tilbake i full trening om fire uker.

Med kun tre seriekamper og en cupfinale igjen er det høyst tvilsomt at Ely kommer tilbake på banen for Milan denne sesongen, spørsmålet er om han gjør det i det hele tatt.

Rodrigo Ely var tiltenkt en rolle som Alessio Romagnoli sin makker i midtforsvaret denne sesongen, men en katastrofal debut mot Fiorentina i seriestarten endte med 2-0 tap og rødt kort etter 36 minutter. Han ble suspendert i en kamp og benket i de neste fire, i alt fem kamper som resulterte i 9 poeng for Milan.

I runde seks var Ely tilbake i midtforsvaret når Milan tapte 1-0 mot Genoa og han spilte en hårreisende kamp mot Napoli som endte i 0-4 på hjemmebane. Siden har ikke midtstopperen vært på banen for Milan.

I slutten av november holdt en skulderskade spilleren borte i en liten periode, før han fikk et brudd i foten på nyåret og det er ikke mer enn et par uker siden han var tilbake i trening. Nå venter altså et nytt opphold på sykestuen for spilleren som håper å være med Brasil til OL på hjemmebane til sommeren.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page