top of page

El Shaarawy mot Dzeko?


Kun få timer unna siste serierunde mot Roma verserer ryktene om at klubbene vurderer en byttehandel mellom Edin Dzeko og Stephan El Shaarawy.

Etter en strålende vår i den evige stad er Roma svært lystne på å beholde Stephan El Shaarawy, som har scoret 7 ganger på 15 opptredener før seriefinalen. Den avtalte summen for å kjøpe spilleren er € 13 millioner, og det må gjennomføres før 30 juni. Her begynner problemene for Roma, for uansett hvor mye de ønsker spilleren er de hindret fra å bruke så mye penger før 1 juli av Financial Fair Play. Om ikke Roma kommer opp med en finuerlig løsning har de dermed ikke noe krav på å få kjøpe spilleren fri fra sin kontrakt med Milan.

En mulig løsning på problemet kan være en tidligere storscorer fra Bosnia ved navn Edin Dzeko, hvis eiende klubb verdsetter hans tjenester til rundt € 13 millioner. Roma er riktignok ikke eier av Dzeko sine tjenester enda, men lånet vil omgjøres til en permanent overgang til sommeren og Roma må betale Manchester City ytterligere € 11 millioner i tillegg til de € 4 millionene de betalte for å låne angriperen.

Edin Dzeko har ikke imponert nevneverdig i sin første sesong for Roma og flere 100%-sjanser er blitt brent foran åpent mål. Totalt er det blitt 8 mål og 6 assists på 30 seriekamper for den svære spissen.

Bosnieren er fullstendig ute i kulden i Roma som kjemper om andreplass i Serie A, men hans tjenester kan være ønsket i Milano da flere av klubbens angripere går en usikker fremtid i møte.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page