top of page

El Shaarawy: «Klubben bestemmer»


Stephan El Shaarawy har virkelig funnet formen i den evige stad og er i ferd med å skyte Roma til Champions League, men spilleren selv vet lite om fremtiden. 

Kort tid etter at Luciano Spalletti fikk jobben med å redde sesongen til Roma hentet han inn den lille faraoen på lån, og det har så langt vært en ubetinget suksess.

Manageren har ledet klubben i 12 seriekamper og har plukket med seg ni trepoengere, to uavgjorte og kun et tap så langt.

En av de viktigste bidragsyterne har han fått bortimot gratis fra Milan. Stephan El Shaarawy kom inn dørene mot slutten av overgangsvinduet og debuterte med scoring mot Frosinone. Siden den gang er det blitt ni kamper fra start, seks scoringer og to målgivende pasninger på spilleren som ikke Mihajlovic hadde plass til i troppen sin.

Låneavtalen går ut ved sesongslutt, men Roma har en klausul om å kjøpe spilleren for € 13 millioner og det er ventet at de benytter seg av den. Kun spilleren selv vil da kunne stå i veien for en overgang, men det er lite trolig at italieneren ønsker å bytte ut en startplass hos Roma som antageligvis kvalifiserer seg for Champions League med rollen som stallfyll i et middelmådig Milan. Kanskje kan en eventuell ny manager overbevise angrepsspilleren om å bli i klubben for å bli satset på.

Om situasjonen sier spilleren selv følgende:

«Avgjørelsen rundt min fremtid avgjøres av klubben. Jeg trives her og har klart å tilpasse meg omgivelsene raskt. Målet mitt er å gjøre det bra i Roma og å spille i Europamesterskapet i sommer. Antonio Conte har alltid tatt meg med og jeg har aldri følt meg ekskludert.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page