top of page

El Shaarawy glipper for Roma


Mye tyder på at Roma ikke får mulighet til å benytte seg av klausulen som gjør overgangen til Stephan El Shaarawy permanent.

Angriperen er på lån i den evige stad og klubbene har en avtale som gjør at Roma kan kjøpe den lille faraoen for € 13 millioner når som helst under låneperioden.

I forrige uke skal Roma ha spurt om å betale senere enn 30 juni fordi klubben er bundet at Financial Fair Play-restriksjoner.

Gazzetta dello Sport melder nå at Adriano Galliani har vært i møte med Romas direktør Walter Sabatini, og der skal Milan ha bedt Roma om å overholde datoen som står i avtalen og at de heller skal få en prisreduksjon om de gjør det.

Det hersker liten tvil om at Roma-manager Luciano Spalletti ønsker å beholde Stephan El Shaarawy, men det kan bli vanskelig å få den finansielle biten på plass denne sommeren.

Juan Iturbe og Adam Ljajic ser ut til å vende tilbake fra henholdsvis Bournemouth og Inter da ingen av klubbene skal ønske å benytte seg av utkjøpsklausulene i låneavtalen.

I tillegg til at begge er offensive spillere som meget vel kan erstatte Milans utleide soldat i Roma bringer dem også med seg tilbake lønninger som må betales.

I tillegg til de spillerne som antageligvis vender tilbake ønsker Roma å gjøre lånet til Antonio Rudiger og Lucas Digne permanente, noe som betyr at de må betale Stuttgart og Paris Saint Germain henholdsvis € 9 millioner og € 15 millioner.

Det ser dermed ut som om Romas hjemmekamp mot Chievo til helgen blir Stephan El Shaarawy sin siste kamp på Olimpico  burgunderrødt.

Den lille faraoen har spilt 14 kamper og notert seg for 7 mål og 2 målgivende for Roma siden han ankom den evige stad i slutten av januar og har vært en viktig bidragsyter for laget som blir nummer 2 eller 3 i Serie A denne sesongen.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page