top of page

Dropper Mr. Bee Milan?


Det blir rapportert at Mr. Bee ikke lenger ønsker å gjennomføre sitt oppkjøp av Milan, noe som fører til at Presidenten må dekke store tap. 

Den thailandske forretningsmannen var i utgangspunktet enig med Silvio Berlusconi om å kjøpe 48% av aksjene i klubben for rundt € 500 millioner, men forhandlingene har blitt utsatt gjentatte ganger det siste halvåret.

Now Corriere dello Sport melder nå at samtalene har kollapset og avtalen er ikke lenger på tapetet.

Avisen skriver at Fininvest, selskapet som eier klubbens aksjekapital gjennom grunnleggeren Silvo Berlusconi, kun vil dekke € 50 millioner av tapet på totalt € 94 millioner for driftsåret 2015.

Selv om det ryktes at en amerikansk gruppe investorer er interessert i å kjøpe en aksjepost i klubben er det tvilsomt at noen vil gå med på samme avtale som den Silvio Berlusconi hadde avtalt med Bee Taechaubol, og av den grunn er det ventet at Presidenten personlig må dekke resten av underskuddet.

Den tidligere italienske statsministeren, som feirer 30-årsjubileum som eier av Milan, må regne med sviende tap også i fremtiden.

I følge Corriere dello Sport vil klubben fortsette å fokusere på å utvikle spillere selv og gi dem tillit slik tilfellet er med Gianluigi Donnarumma, for å holde overgangsutgiftene til et minimum.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page