top of page

Donnarummas nye kontraktstilbudGianluigi Donnarumma har blitt tilbudt ny kontrakt og kan bli klubbens best betalt tenåring noensinne.

Det nye kontraktstilbudet skal være på mellom 4,5 og 5 millioner euro per år, og avtalen vil strekke seg over fem år. Milans nye sportslige ledelse har hatt intensiv møtevirksomhet med Donnarumma og ungguttens agent, Mino Raiola. Sistnevnte har vært tydelig på at de ønsker forsikringer om at Milans nye prosjekt vil gjennomføres, og til tross for flere nysigneringer skal agentene fortsatt være ambivalent til å skrive under. I et møte i Montecarlo skal Donnarumma ha fortalt Mirabelli at han ønsker å bli, så gjenstår det foreløpig å se om den nye megakontrakten er nok til å overbevise 18-åringen.

Dersom han signerer vil han bli klubbens best betalte spiller for øyeblikket, selv om det ventes at en ny spissignering vil kreve mer. Kontrakten vil også gjøre Donnarumma til den best betalte tenåringen i klubben noensinne. De siste rapportene går mot at keeperen vil signere, men at det vil legges inn utkjøpsklausuler dersom Milan ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League. Milan har foreløpig ikke tatt stilling til dette, da Fassone ikke var tilstede på møtet.

Raiola har nylig uttalt at det er han som tar avgjørelsen om Donnarumma blir værende i Milan eller ikke, og skal i de kommende dagene snakke med Gigio og familien for å finne en løsning. Donnarummas kontrakt går ut 30. juni, 2018, og Raiola sier at dersom Milan ikke selger i sommer er det fortsatt en mulighet for at man vil komme til enighet om en kontrakt.

1 visninger0 kommentarer

Kommentarer


bottom of page