top of page

Donnarumma: «Ville bare til Milan»


Gianluigi Donnarumma var ønsket på prøvespill både hos Napoli, Juventus og Inter, men 16-åringens far sier at det var Milan som var «det eneste alternativet». Les hva faren Alfonso sier om sønnen sin her!

Unggutten fikk som kjent sin debut for Milan i helgens kamp mot Sassuolo, 16 år og 8 måneder gammel. Han kan nå kalle seg tidenes yngste keeper som noen sinne har startet en kamp i Serie A.

«Sinisa Mihajlovic er modig som turte å satse på sønnen min», fortalte faren Alfonso Donnarumma til avisen Corriere del Mezzogiorno.

Donnarumma senior skrøt av trenerens avgjørelse, samtidig slo han fast at det ikke er noen automatikk i at sønnen nå vil være førstevalget i tiden som kommer.

«Han er en erfaren trener, og når han tar en slik beslutning er det fordi han har tiltro til Gianluigi´s form og talent. Når Berardi gjorde seg klar til å ta frisparket, fryktet jeg at han kom til å score, noe som han også gjorde. Heldigvis fikk de ikke flere mål i kampen. Jeg vet ikke om sønnen min vil fortsette å være førstevalget, fordi Milan har en fantastisk mester i Diego Lopez.»

Videre avslørte Alfonso at mange klubber hadde lagt sine øyne på den unge målvakten, men for familien var det ikke et aktuelt spørsmål.

«Mange klubber har sett min sønns potensiale. Napoli ønsket han, og han hadde også tilbud om prøvespill hos Juventus og Inter. Han var aldri på besøk hos de klubbene, fordi han vil spille på Milan, koste hva det koste vil.»

Kilde: http://www.football-italia.net/74908/donnarumma-only-wanted-milan

4 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page