top of page

Donnarumma sin fremtid er ikke avgjort


Sagaen rundt verdens største keepertalent fortsetter. Donnarumma har igjen gått i tenkeboksen for å revurdere sin avgjørelse om å forlate Milan.

Milan skal visstnok a sluttet å lete etter en ny sisteskanse. Grunnen til dette er at Donnarumma vurderer å ombestemme seg, og bli i Milan.

Etter å blitt kalt blant annet «Dollarumma» av Milan-fans den siste tiden har nå budskapene fått en litt annen tone. «Hvis du har Milan i hjertet ditt, skift agent» sto det på et banner fra Milan Club Poland under U21-oppgjøret mellom Tsjekkia og Italia onsdag.

Grunnen til at kritikken har stilnet er nettopp fordi at fansen nå håper at Milans keeperfenomen skal gå mot sin agent og ombestemme seg.

Donnarumma var som kjent tilbudt en kontrakt som skulle vare over fem år, med en grunnlønn på 5 millioner euro i året, samt kapteinsbindet. Dette tilbudet ble avslått av Mino Raiola, Gigios agent, fordi han angivelig vil til Real Madrid. Men, ifølge den svært pålitelige calcio-eksperten Gianluca Di Marzio, er det nå håp at han blir værende mellom stengene på San Siro.

Donnarummas familie har antydet at de ikke er fornøyde med hvordan Raiola har håndtert forhandlingene, i følge La Gazzetta dello Sport – gjengitt av rossoneriblog.com. Vincenzo Montella dro på onsdag, sammen med sin far Nicola, til Donnarummas hjemby Castellammare di Stabia, hvor de snakket med keeperens far, Alfonso.

Kilde: rossoneriblog.com, SkyItalia

2 visninger0 kommentarer

Bình luận


bottom of page