top of page

Donnarumma hetset av Curva Sud


Cup-kampen mot Hellas Verona ble ingen hyggelig opplevelse for den unge keeperen.

Milan vant enkelt 3-0 hjemme mot Hellas Verona i Coppa Italia onsdag kveld, men det var andre utenomsportslige hendelser som ble den store snakkisen. På stadion var det nemlig et banner rettet mot Gianluigi Donnarumma og den siste tidens skriverier rundt hans kontraktssituasjon. Du kan lese mer om den her.

Teksten på banneret oversatt til norsk lyder som følger:

– Er €6 millioner i årslønn og signering av din parasitt av en bror moralsk misbruk? Kom deg bort, vår tålmodighet er over.

Det er selvfølgelig et hett tema og sportssjef Massimiliano Mirabelli så seg nødt til å kommentere det hele til Milan TV i går kveld.

«Vi har sagt det før og vi sier det igjen, vi har ingen behov for å selge spillere. Dersom noen ønsker å forlate klubben vil det være på våre betingelser. Slik må det være, klubben kommer alltid først. Vi støtter Donnarumma og vi ønsker å beholde ham her. Vi har klare tanker på hva vi som klubb må gjøre, og vi vil ikke la noe stå i veien for å beskytte og fronte klubbens omdømme. Det kommer vi aldri til å risikere. Vil vil beskytte både Gigio og Milan, det er noen som skader vårt omdømme og den personen er kanskje den mest representative spilleren på laget.»

Uten å nevne Mino Raiola ved navn var det tydelig hvem Mirabelli refererte til.

«Vi kan snakke direkte med Gigio, men ikke fullstendig. Jeg tror det kommer en dag hvor han innser hva som er bra og hva som er mindre bra. Det er en mann som lager mer show enn noe annet. Vi ler av det, men han kan ikke komme unna med det.»

Sportsdirektøren insisterte på at spilleren selv aldri har bedt om å få dra.

«Gigio har aldri spurt om han kan forlate klubben, ellers ville han aldri signert en kontrakt frem til 2021. Det er noen som bevisst prøver å skape en situasjon, men vi vil beskytte Milans interesser på alle fronter.»

Den unge keeperen ble buet på under gårsdagens kamp.

«Jeg ønsker å be våre spillere om å bue på våre motstandere, ikke våre egne spillere. Det er sant at Gigio er en mann, men han er veldig ung. Alt er ikke hans feil og vi kommer alltid til å beskytte han. Han er vår ressurs. Vi vet hvor ondskapen kommer fra og vi håper å rydde opp i dette i løpet av de kommende månedene.»

Mirabelli avviste at det har vært kontakt med spillerens agent.

«Det er ikke planlagt ett møte med Raiola. Vi forlenget kontrakten med Gigio for noen få måneder siden og det er egentlig ikke mer å si om det.»

1 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page