top of page

Disse italienske ungguttene linkes til MilanEn rekke unge italienske spillere skal være aktuelle for Milan, som bygger for fremtiden med sin nye overgangsstrategi.

Den velkjente italienske overgangseksperten Gianluca Di Marzio rapporterer at Milan skal ha Stefano Sensi høyt oppe på ønskelisten. 23-åringen har debutert for Italias A-landslag og har levert en god sesong i Sassuolo. Nå skal Milan ønske å signere ham. Di Marzio rapporterer også at Milan ønsker å hente Gianluca Mancini (23) fra Atalanta, som leverte en meget god sesong for det CL-kvalifiserte laget. Alternativet på stopperplass skal angivelig være Kevin Bonifazi (23), som skal spille U21 EM for Italia denne sommeren. Han har lagt bak seg en god sesong på utlån i SPAL.

Sport Mediaset linker også Milan til flere italienske unge spillere, deriblant stortalentet Sandro Tonali (19), som beskrives som den neste Pirlo. De mener også Milan skal være ute etter å hente Riccardo Orsolini (22), som ikke skal være fornøyd med at han aldri har fått muligheten i Juventus og nå har vært utlånt i to sesonger.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page