top of page

Diego Lopez ute med skadeMilans målvakt Diego Lopez, som nylig mistet plassen mellom stengene, kan være ute i en lengre periode grunnet senebetennelse i kneet. Les alt om skaden her.

Milan har annonsert at spanjolen har reist til Spania for å gjennomgå undersøkelser av en spesialist ved navn Mikel Sanchez.

Diego Lopez har slitt med en senebetennelse i flere måneder, men har ved hjelp av fysioterapi vært i stand til å både trene og spille kamper for Milan.

Tidspunktet for behandlingen henger nok sammen at Gianluigi Donnarumma har stått de siste kampene for Milan, og det er ikke noe som tyder på at Mihajlovic har mistet tillitten til den seksten år gamle keeperen.

Diego Lopez har selv bekreftet skaden på sine facebook-sider.

«I de siste fire månedene har jeg slitt med senebetennelse i kneet. Jeg har, sammen med det medisinske personellet i klubben, jobbet hardt for å bli kvitt problemet.»

«I denne perioden har jeg gjort alt for å være på toppnivå og jeg har ofret alt hver dag.»  

«Til tross for store smerter har jeg vært tilgjengelig for treneren. Dessverre har ikke smertene gått bort, så det nå nødvendig med behandling for å få bukt med problemet.»

«Jeg ønsker å presisere at dette er noe jeg og klubben har blitt enige om, og det har ingen ting med den sportslige situasjonen å gjøre. Avgjørelsen er kun basert på medisinske anbefalinger. Jeg kommer snart tilbake og vil være like sterk som tidligere.»

På vegne av Milan Norge ønsker vi Diego Lopez god bedring.

Kilde: http://www.football-italia.net/75213/milan-lose-diego-lopez

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page