top of page

Di Marzio: Rade Krunic klar for MilanOvergangseksperten Gianluca di Marzio fra Sky Italia hevder Rade Krunic er klar for Milan.

Den 25 år gamle bosnieren Rade Krunic skal være klar for en overgang til AC Milan dersom man skal tro Gianluca di Marzio. Den vanligvis så pålitelige overgangseksperten hevder at en avtale vil signeres i morgen og at Milan vil betale 6 millioner euro i overgangssum + 2 millioner i potensielle bonuser for midtbanespilleren. Krunic har spilt i Empoli siden 2015, og var en del av laget til kommende Milan-trener(med all sannsynlighet) Marco Giampaolo der i 2015/16-sesongen.

Krunic har vært fast inventar på Empoli siden overgangen, og de to siste sesongene har han scoret fem mål fra sin midtbaneposisjon. Denne sesongen noterte han seg også for syv assist og kom dermed opp i hele 12 målpoeng på 33 kamper, mens han forrige sesong leverte 15 målpoeng, den gang i Serie B. Krunic er en offensivt anlagt midtbanespiller, som til vanlig spiller mezz’alla i Empoli. Dersom Di Marzios rapport stemmer vil Krunic signere en 4-årskontrakt verdt 1,2 millioner euro i året med Milan, og han vil gjennomgå den medisinske testen neste uke. Det skal ifølge rapportene være Zvonimir Boban(som er i ferd med å få en rolle i Milans sportslige apparat) som har anbefalt signeringen, etter at Maldini også har vist interesse for å signere ham.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page