top of page

Di Marzio: PSG har startet forhandlingene om DonnarummaDet har som vanlig versert noen rykter om Gianluigi Donnarumma i et overgangsvindu og nå rapporteres det at PSG har lagt inn et bud.

Gianluca Di Marzio rapporterer at PSG har lagt inn et bud på Donnarumma, og at forhandlingene med Milan nå er i gang. Spilleren selv skal ikke ha noe ønske om å forlate Milan, men kan være villig til å gå dersom klubben må selge ham av økonomiske årsaker. Di Marzio hevder at Milan har satt prislappen på Donnarumma til 50 millioner euro, til tross for at det tidligere i sommer har blitt rapportert om en høyere sum ved et eventuelt salg. Dersom en overgang skal gjennomføres skal Milan ønske seg Alphonse Areola i retur, og PSGs keeper skal være verdsatt til 30 millioner euro. Det betyr at PSG må ut med omlag 20 millioner euro i tillegg til bytteavtalen dersom vi skal tro Di Marzio.

Det spekuleres i at det er agent Mino Raiola som står for forslaget om en avtale, til tross for at Donnarumma skal ha uttrykt seg klart om at han ikke vil forlate Milan for kort tid siden. Raiola er også agent for Areola og skal ikke ønske at de to keeperne er i samme klubb for å kjempe om samme plass, og skal derfor ha foreslått en bytteavtale. Tidligere i sommer har vi rapportert om Alessandro Plizzaris tanker om fremtiden og dersom Donnarumma forsvinner og en ny ung førstekeeper hentes inn vil det sannsynligvis også kunne føre til at Plizzari ønsker å flytte på seg. Det har tidligere blitt uttalt at han vil få sin mulighet om Donnarumma forlater klubben og en eventuell avtale med Areola vil isåfall være i strid med dette.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page