top of page

Di Marzio: Hernandez er klar for MilanGianluca Di Marzio hevder at Theo Hernandez vil signere for Milan i løpet av de kommende dagene.

Sky Sports overgangsekspert Gianluca Di Marzio hevder at Theo Hernandez er klar for å signere for Milan, og vil gjennomføre en medisinsk test i løpet av de kommende dagene. Franskmannen skal koste Milan omlag 20 millioner euro og man vil betale hele overgangssummen med en gang. Med andre ord blir det ikke en låneavtale med tvungen opsjon på kjøp slik det tidligere har blitt spekulert i. Hernandez skal angivelig signere en avtale som løper til sommeren 2025, men kontrakten vil offisielt være en femårskontrakt med en klubbopsjon på et ekstra år grunnet kontraktsreglene i Italia.

21-åringen kom til Real Madrid fra byrival Atletico i 2017, men maktet ikke å spille seg til fast plass på laget. Totalt endte han med 23 kamper for Los Blancos, før han gikk til Real Sociedad, hvor han spilte forrige sesong. Gjennombruddet kom når han var på utlån i Alaves i 2016/17-sesongen og Hernandez ble da ansett som en av de mest lovende forsvarsspillerne i europeisk fotball. Siden den gang har han variert noe mer i prestasjonene, men den offensivt anlagte backen har vist et stort potensial og særlig de offensive bidragene kan være noe Milan-supporterne vil sette pris på i årene som kommer.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page