top of page

Deulofeu´s fremtid


Gerard Deulofeu hinter til at han ønsker å bli værende i Milan.

Den spanske kantspilleren, som for øyeblikket deltar i U21-EM for Spania, kom til Milan i januar og gjorde sine saker bra frem til sesongslutt. Milan har hele tiden vært tydelige på at det vil være interessant om det er mulig å hente spanjolen på permanent basis, men det blir ikke enkelt.

Gamleklubben Barcelona har nemlig en opsjon på å kjøpe spilleren tilbake fra Everton for € 12 millioner, en klausul det meget vel kan være de ønsker å benytte seg av i sommer.

Hans agent snakket nylig om spillerens fremtid overfor italienske Tuttomercatoweb.

«Det er ingen tvil om at Gerard føler seg bra for øyeblikket, ingen tvil om det. Han er fornøyd og har 100% fokus på mesterskapet i Polen,» sa Carvajal til nettstedet.

«Det er vanskelig for meg å si noe om fremtiden, for det er ikke min avgjørelse. Everton og Barcelona må bli enige om hva de ønsker.»

En retur til Milan tror ikke agenten noe særlig på.

«Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg tror ikke han returnerer til Milan. Det vil isåfall være meget komplisert.»

Gerard Deulofeu hinter på sin side til at han har funnet stedet for ham i Milan.

«Jeg har utviklet meg mye, både som spiller og som person. Jeg er mer moden og tålmodig, og jeg tar oftere den riktige avgjørelsen. Det å forlate sitt hjemland og tilegne seg nye erfaringer i andre land og kulturer har hjulpet meg.»

«I fremtiden ønsker jeg å erobre verden og klatre videre oppover. Jeg er veldig glad for tiden i Milan og det er noe slikt jeg er på jakt etter.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page