top of page

Det store puslespillet


Jakten på en angriper fortsetter for Mirabelli og Fassone. 

Milans sportsdirektør Massimiliano Mirabelli tok en pause fra overgangsmarkedet for å få ting til å roe seg ned og sette seg, men etter 15. august lovet han mer aktivitet fra klubbens side. Tidlig i august sa italieneren følgende:

– Vi evaluerer mange ulike alternativer, og dette vil vi gjøre frem til 15. august. Deretter vil vi gjøre våre fremstøt.

Den tiden begynner å nærme seg og flere klubbers jakt på en angrepsspiller kan føre til en dominoeffekt fra Frankrike til Italia. I PSG har emiratene allerede knust overgangsrekorden da de hentet Neymar fra Barcelona for € 222 millioner tidligere i sommer, men de er antageligvis ikke ferdige med det. De ønsker seg også Kylian Mbappé fra ligarival Monaco. For den 18 år gamle angriperen, med kun 41 seriekamper i beltet, er det ventet at de må betale vanvittige € 163 millioner.

At den unge franskmannen er på vei bort skal være noe av grunnen til at klubben fra fyrstedømmet angivelig skal ha avslått et bud fra Milan på deres midtspiss Rademel Falcao. Det var France Football som meldte dette tidligere i uken, men avisen mente at de kunne akseptere et noe høyere bud på 31-åringen. Milans første bud skal ha vært på rundt € 30 millioner.

Selv om ikke Milan høyner budet på colombianeren kan det likevel bli en handel mellom klubbene, men med en annen spiss fra samme land på agendaen. Carlos Bacca er som kjent uønsket i Milan og gamleklubben Sevilla skal være førstevalget, men enn så lenge har ikke den spanske klubben kommet med et tilfredsstillende bud på Bacca.

Dersom Mbappé forlater Monaco kan de forsøke å erstatte ham med Carlos Bacca og danne et colombiansk radarpar på topp. Så hvor fortsetter brikkene å falle? Vi drar tilbake til der det eventuelt vil begynne.

I PSG har de en angriper ved navn Edinson Cavani, en velrennomert angriper som har levert varene i både Italia og Frankrike.  Uruguayaneren skapte seg et navn som Palermo- og deretter Napoli-spiller, før han tok turen til Frankrike for € 65 millioner i 2013. I Paris har Cavani i stor grad spilt andrefiolin for Zlatan Ibrahimovic og har lenge blitt kritisert for sitt spill og «lave» scoringssnitt. Foran 16/17-sesongen forsvant svensken til Manchester United og under den nye manageren Unai Emery scoret Cavani 49 ganger på 50 opptredener , og viste for alvor at han kunne bære laget selv uten supersvensken ved sin side.

I følge calciomercato.com er Marco Fassone villig til å tilby uruguayaneren € 8 millioner i året, men franskmennenes priskrav på € 60 millioner kan bli i stiveste laget for Milan.

PSG kommer neppe til å kvitte seg med Edinson Cavani før de har sin erstatter på plass, men det kan føre til høy aktivitet mellom dem, Monaco og Milan i de to neste ukene.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page