top of page

De siste overgangsrykteneStefano Piolis kontraktsforlengelse gjør at Milan har rammene klare foran overgangsvinduet, og det skal ha fått fart på flere potensielle avtaler. Her kan du lese en omfattende rapport om overgangsryktene.

Etter at det ble klart at Stefano Pioli fortsetter som Milan-trener og at Ralf Ragnick ikke kommer til klubben har Milan fått klarhet i hvilke rammer man har for sommerens overgangsvindu. Paolo Maldini og Frederic Massara har nå ansvaret for Milans kommende overgangsvindu, og er nå i gang med å forsøke å finne spillere som passer profilen Pioli ønsker inn. En av avtalene som virker å være godt på vei er signeringen av Matteo Pessina. Den tidligere Milan-junioren har levert en god sesong i Verona, og har scoret 7 mål fra sin høyrekant. Pessina har 25 u-landskamper for Italia og er en anvendelig spiller som kan spille i ulike roller på midtbanen og som høyrekant. Milan skal ha en avtale som inkluderer 40-50% av den fremtidige overgangssummen for Pessina, som var i Verona på lån fra Atalanta, hvilket gjør at Milan kan hente ham billigere enn hva andre klubber vil måtte gi.

Til tross for at Ragnick ikke kommer til klubben skal Milan fortsatt være interesserte i Dominik Szobolai, men her skal også en rekke andre klubber være interessert. 19-åringen har en forholdsvis lav utkjøpsklausul og er derfor ønsket av en rekke storklubber. På midtbanen skal også Sandro Tonali være et aktuelt alternativ, men Milan ventes å måtte kjempe en tøff kamp med Inter om hans signatur i en overgang som fort kan være verdt 35 millioner euro. Det er dog en del lavere enn hva den var spekulert i å være foran forrige sesong, og 20-åringen er en uttalt Milan-fan. Utover dette skal Milan ikke ha gitt opp jakten på Florentina Luis, og den svært lovende portugiseren skal være interessert i en overgang. Benfica skal ønske å hente Alen Halilovic fra Milan etter at han har returnert fra sitt utlån i Herenveen, og det spekuleres i at kroaten kan bli brukt i en overgangsavtale. Dersom det blir store forandringer på midtbanen denne sommeren skal også Milan være svært interessert i å signere Marc Roca fra Espanyol. Spanjolen har høstet mye skryt for sine prestasjoner i Barcelona-klubben og sies å være klar til å akseptere et tilbud fra Milan dersom en enighet mellom klubbene kommer på plass. Den siste midtbanespilleren som linkes til Milan er James Rodriguez, som skal kunne forlate Real Madrid for 15 millioner euro. For øyeblikket virker en overgang til Manchester United mest realistisk, men Milan skal også være interesserte.

Milan skal også være på stopperjakt, og Kristoffer Ajer er stadig blant spillerne som linkes til klubben. Førstevalget til Pioli skal riktignok være Milenkovic fra Fiorentina, men en prislapp på 30 millioner euro skal være i overkant av hva Milan vil gi. Andre alternativer på stopperplass skal være Wesley Fofana fra Saint-Etienne og Jean-Claire Todibo fra Barcelona, som begge er spillere Maldini skal like godt. Milan skal angivelig ha lagt inn et bud på Fofana, men ventes å få kamp fra Leicester og flere franske klubber. I Barcelona skal det også være en høyreback Milan liker godt, og Emerson Royal er blant navnene som linkes tettest til Milan om dagen. Backen er utlånt til Real Betis frem til neste sommer, men kan være aktuell for en overgang nå i sommer. Milan skal være villige til å gi 20 millioner euro for ham, men Barcelona krever angivelig hele 30 millioner euro for å la ham gå. Alternativet skal være å signere Denzel Dumfries fra PSV, hvor man også kan bruke Ricardo Rodriguez i en potensiell avtale. Det virker relativt klart at Milan vil hente en ny høyreback, ettersom både Conti og Calabria anses å være for ustabile for Piolis smak.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page