top of page

De Sciglio: «Over all forventning»


Mattia De Sciglio er overrasket over at Milan kjemper i toppen av Serie A når vi nærmer oss halvspilt sesong. 

Det fortalte backen i et åpenhjertig intervju med avisen Il Messaggero.

«For å være helt ærlig er ikke dette noe vi hadde forventet, men vi har et sterkt ønske om å gjøre det godt siden det er flere år siden vi klarte å kvalifisere oss for Europacup-spill.»

«Vi vet at vi må ta en kamp av gangen, men hver gang vi vinner øker entusiasmen i klubben. Det er fortsatt lenge igjen av sesongen, så det er ikke noe poeng i å tenke på om vi kan utfordre Juventus eller ikke.»

Backen fortsatte med å prate om mandagens motstander Roma.

«Giallorossi er et strålende lag med mange mestere som kan forandre et kampbilde på egenhånd. Vi må fremstå slik vi har gjort i de andre storkampene denne sesongen ved å være kompakte og hjelpe hverandre i vanskelige situasjoner. Det blir også viktig å ta vare på de mulighetene vi får.»

«Roma spiller fin fotball og angriper med mange spillere. Vi må være konsentrerte i samtlige 90 minutter. Det er sant at Mohamed Salah er skadet, men det betyr selvfølgelig ikke at de er ufarlige.»

En Milan må holde et ekstra øye med er Serie A-toppscorer Edin Dzeko.

«Han er en strålende angriper som har vært avgjørende i mange kamper. Han er fysisk sterk, men er også god med ballen i beina. Med ham har Roma mange muligheter i angrepet, spesielt nå som han er full av selvtillit.»

I Milan stoler man på at Gianluca Lapadula kan være den avgjørende spilleren.

«Gianluca er en fyr som gir oss hjerte og sjel. Han er hardtarbeidende og er veldig sulten på suksess. Det er det som har fått han så langt; han holder aldri igjen noe som helst.»

Milan fremstår som et helt annet lag under Vincenzo Montella.

«Montella har en annen filosofi enn de tidligere managerene vi har hatt de siste årene. Han ønsker at vi skal bruke ball hele tiden på trening. Når du trener med ball må du tenke samtidig og det fører til at vår konsentrasjon blir sterkere.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page