top of page

De Sciglio og Bonaventura skadet


Det var ikke bare tapet mot Udinese som gjorde vondt i går, nå melder også klubben at Mattia De Sciglio og Giacomo Bonaventura er ute med skade – i lange tider.

Bonaventura måtte byttes ut i første omgang av gårsdagens kamp etter en duell med Udinese-spiller, Faraoni. Han skal ha fått en muskelskade og nå melder klubben at han må operere, noe som kan holde ham ute i fire måneder og spolere resten av sesongen. De Sciglio måtte ut etter grisetaklingen han ble utsatt for i andre omgang, en hendelse som videre førte til at gjerningsmannen – Rodrigo De Paul – avgjorde kampen med sin 2-1 scoring. De Paul ble straffet med gult kort for taklingen på Milan-backen, noe mange mener var for mildt. De Sciglio har blitt observert på krykker i dag og man fryktet det verste også for ham, men nå meldes det at han «bare» blir ute i noen uker med en forstuet ankel.

Til tross for dette skal det ikke være snakk om å hente inn noen flere spillere – det hadde heller ikke blitt lett å få tak i gode erstattere med tanke på at overgangsvinduet snart stenger. Det meldes derimot fra flere hold at Leonel Vangioni blir værende i klubben, og det er nå bekreftet at Lucas Ocampos har signert etter å ha bestått den medisinske testen tidligere i dag.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page