top of page

De Jong kan forsvinne i januarNigel de Jong har ikke fått like mye spilletid som forventet, og nå kan nederlenderen være på vei tilbake til tysk fotball.

Mye tydet på at 30-åringen skulle forlate Milan i sommer, men med trenerskiftet og nye muligheter valgte De Jong å forlenge kontrakten. Gjennom sommeren så det ut til at han skulle bli en av Milans nøkkelspillere denne sesongen, med en rekke gode prestasjoner og stor tillit. Mot slutten av oppkjøringen figurerte han også som kaptein for Milan, men etter Montolivos inntog i laget har det blitt svært begrenset med spilletid for de Jong.

Fjorårets kanskje viktigste spiller sies å være svært misfornøyd med situasjonen, men ønsker å kjempe seg tilbake på laget. Det er dog ikke så mange muligheter igjen før januarvinduet åpner, og det spekuleres nå i at en overgang vil ta sted. Det er Werder Bremen som nå ønsker å låne midtbaneankeret, og i henhold til rapportene skal være den fremste kandidaten for å sikre dseg den nederlandske landslagsspillerens tjenester.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page