top of page

Dansk dynamitt for Milan?


Får vi en ny danske i klubben?

På starten av 2000-tallet kunne Milan skilte med den danske trioen Thomas Helveg, Martin Laursen og Jon Dahl Tomasson. Siden sistnevnte forlot klubben i 2005 har ikke det lille skandinaviske landet vært representert i Rossoneri, men det kan raskt forandre seg.

Milan er nemlig interessert i stjerneskuddet Kasper Dolberg. 19-åringen ble hentet til Ajax og nederlandsk fotball for to år siden, etter kun tre kamper for Silkeborg i dansk toppserie. I sin første sesong i Nederland spilte han for juniorlaget, men forrige sesong fikk Dolberg sitt store gjennombrudd da han spilte 48 kamper og scoret 23 mål for Ajax. Kasper Dolberg har spilt 3 landskamper for Danmark og er ansett som et av Europas største angrepstalenter. 97-modellen er forholdsvis høy (187 cm) og kan spille over alt i frontrekken.

Tuttosport hevder at 19-åringen, som har fire år igjen av sin avtale med Ajax, vil koste over € 30 millioner.

En forutsetning for å gjøre et fremstøt på dansken skal være at Milan lander en rimeligere angriper enn for eksempel Andrea Belotti, Edinson Cavani eller Pierre-Emerick Aubameyang. Dersom en spiss i den prisklassen ankommer vil det neppe være rom for ytterligere pengebruk, men Marco Fassone skal i følge avisen fortsatt ha over € 50 millioner til rådighet på overgangsbudsjettet. Dermed kan det hende at en signering av Nikola Kalinic åpner opp for 19-åringen.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page