top of page

Daniel Maldini har signert ny kontraktMaldini-dynastiet i Milan ser ut til å fortsette. Daniel Maldini har nå signert en ny langtidskontrakt med Milan.

Milans tekniske direktør Paolo Maldini har nå forlenget kontrakten med sin sønn, Daniel Maldini. Den nye avtalen knytter 18-åringen til Milan frem til 2024 og dermed fortsetter den lange rekken med stolte tradisjoner for Maldini-familien i Milan. Den startet med Cesare Maldini som spilte i Milan i nesten hele sin karriere, og som senere har vært trener i klubben ved flere anledninger, samt at han har trent det italienske landslaget. Deretter fulgte Paolo Maldini opp med å bli klubbens kanskje største spiller gjennom historien, hvor han gjennom en 24 år lang karriere spilte utelukkende for Milan og slo omtrent det som var av rekorder hva angikk kamper for både klubb- og landslag. Han er i dag ansatt som teknisk direktør i Milan og hadde tirsdag gleden av å kunne delta på pressekonferansen hvor sønnens kontraktsforlengelse ble offentliggjort.

Daniel Maldini har levert en god sesong for Primavera så langt selv om han har vært litt plaget med skade. Han var et av få lyspunkter der forrige sesong, til tross for at han var bare 17 år i en serie for U20-spillere. Han viste seg også frem i flere av Milans treningskamper i sommer og har fått U-landskamper opp til U19-nivå. Maldini skal være en av de mest spennende offensive spillerne i Milans ungdomsavdeling og er blant de som trener regelmessig med A-laget. Nå er en ny kontrakt på plass og det blir svært spennende å følge ungguttens fremtid i klubben.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page