top of page

Costacurta: «Bruk penger i januar»


Alessandro Costacurta er ikke i tvil om hva han syns klubben bør gjøre i det kommende overgangsvinduet. 

Klubblegenden, som i sin tid spilte over 450 seriekamper for Milan, er litt overrasket over at klubben har gjort det så bra denne høsten. Milan ligger på tredjeplass i Serie A og har Champions League innenfor rekkevidde.

«Det er noe positivt og uforventet,» sa Costacurta om Milans prestasjoner så langt denne sesongen.

«De har definitivt vært heldige ved enkelte anledninger, men du må ha hellet med deg for å få resultater. Det jeg ser er et velorganisert lag.»

«Om de beholder tredjeplassen frem til januar tror jeg klubben kommer til å forsterke spillerstallen for å gjøre Champions League til noe mer enn en drøm.»

Den gamle backen er klar på hvor det trengs forsterkninger.

«Personlig syns jeg Milan er svakere enn flere av konkurrentene, og for å minske det gapet bør de signere en ny sentral midtbanespiller.»

«Locatelli gjør det veldig godt og han har en stor fremtid foran seg, men jeg tror ikke han kan holde det gående hele sesongen. I mine øyne trenger de en ny midtbanesjef raskt.»

«Jeg ville også sett meg om etter en midtstopper. Romagnoli og Paletta gjør det godt, men jeg er ikke sikker på om Montella kan stole 100% på de enda.»

På søndag braker det løs med Derby della Madonnina, og Inter stiller med ny manager i form av Stafano Pioli.

«Etter min mening er denne kampen uviktig i forhold til tabellposisjonen, fordi jeg mener at hverken Milan eller Inter kommer til å havne blant de tre beste lagene.»

«Det som gjør derbyet spesielt denne gangen er at Inter stiller med en ny manager, mens Milan er i god form. Jeg ser på Milan som favoritter fordi de har en mye bedre lagmoral enn Inter for tiden. Det er ofte det som avgjør fotballkamper.»

Costacurta advarer imidlertid Montella & Co. med å ta lett på oppgaven.

«Jeg kan forsikre deg om at jeg har spilt mange kamper i mitt liv, og selv når vi har vært favoritter har vi noen ganger endt opp som det tapende laget.»

«Faktisk vant jeg mer når jeg startet som en underdog, så selv om jeg håper på seier til Milan har Inter en stor mulighet.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page