top of page

Conti: «Har trent knallhardt»


Andrea Conti jobber hardt for å komme tilbake på fotballbanen.

Optimismen var stor da italieneren ble hentet til Milan for ett år siden. Conti hadde nettopp lagt bak seg en fantastisk sesong for Atalanta og Rossoneri la € 24 millioner på bordet for spillleren som skulle overta høyrebacken i klubben. Etter kun en håndfull kamper pådro Conti seg dessverre en korsbåndskade og var ute frem til mars. Da prøvde han seg i en kamp for juniorlaget, men etter en kjenning på trening ble det klart at kirurgene måtte gjøre ytterligere inngrep for å stabilisere backens venstre kne. Nå håper 24-åringen snart å være klar til dyst.

«Jeg har i samråd med fysioterapeutene blitt enig om å trene gjennom hele sommeren på grunn av de alvorlige skadene,» fortalte Conti til MilanTV etter gårsdagens trening på Milanello.

«Nå kommer jeg fra en ferie på 10 dager. Jeg måtte lade batteriene, men er godt fornøyd med det arbeidet jeg har lagt ned så langt.»

Conti medgjør at det ikke har vært like enkelt hele tiden.

«Du er nødt til å være positiv å komme gjennom det. Jeg er alltid her på trening og jeg nyter å være sammen med lagkameratene mine. Alle, fra kokken til sportsdirektøren, har alltid vist omsorg og dette har gitt meg styrke og motivasjon til å jobbe videre.»

Backen trives godt i gruppen.

«Gutta ser litt slitne ut, men det harde arbeidet som nå legges ned vil være viktig gjennom sesongen. Det er bedre å komme i god form nå. Jeg trives godt sammen med de andre spillerne, og har holdt kontakten gjennom ferien. De er som mine brødre, jeg har kjent dem lenge og er glad vi er på samme lag. Gattuso har en strålende karakter og det virker som om han selv kunne tenkt seg å spille. Han overfører sin energi til oss.»

Milanello var full av fans da spillerne returnerte til feltet.

«Jeg kan kun takke dem for å alltid ha støttet meg, selv da jeg ikke spilte. Selv med skaden har de stått bak meg og jeg håper jeg snart kan betale de tilbake på banen slik jeg har gjort tidligere.»

«Det er strålende å være her, alt ligger til rette for at vi skal kunne gjøre forberedelsene inn mot neste sesong på best mulig måte.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page