top of page

Conti foran skjema


Andrea Conti kan være tilbake i spill tidligere enn antatt.

Det var knyttet store forventninger til høyrebacken som kom til Milan for € 25 millioner i sommer etter en fantastisk sesong for Atalanta. 23-åringen startet sesongens to første seriekamper i tillegg til å spille tre kamper i Europa League-kvalifiseringen, men etter den første landslagspausen i september pådro Conti seg en korsbåndskade og kneet måtte opereres.

Nå kommer spilleren selv med positive nyheter for alle Milan-fans.

– Jeg føler meg bra og jeg trenger ikke å bruke krykker, det er jo veldig flott. Jeg ligger foran skjema og ting går riktig vei, så jeg er veldig fornøyd. Jeg håper å rekke VM i Russland, men fokuset er selvfølgelig å bli 100% frisk. Når jeg er det får vi bare se hva som skjer.

Planen var at Andrea Conti skulle fylle høyrebacken for Vincenzo Montella som må sette sin lit til Ignazio Abate og Davide Calabria i de kommende månedene.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page