top of page

Commisso gir ikke opp


Rocco Commisso ønsker fortsatt å kjøpe Milan.

I går ble det rapportert at forhandlingene mellom Yonghong Li og Rocco Commisso brøt sammen. Årsaken kan du lese mer om her, men nå sier amerikaneren at han fortsatt har intensjoner om å overta aksjemajoriteten i Milan. Det fortalte NY Cosmos-eieren i et intervju med America Today.

«Forhandlingene om å kjøpe Milan vil fortsette til tross for kommunikasjonsutfordringene som har oppstått på grunn av den konstante tilstedeværelsen av representantene. Slik jeg ser det skader dette den tilliten som er nødt til å være grunnlaget i en så kompleks handel som  dette er.»

Commisso gjør det klart at han ikke vil akseptere noe annet enn nærmest fullstendig kontroll over klubben.

«Jeg vil gjerne sluttføre avtalen, men det vil naturligvis kun skje på mine betingelser. Vi er nødt til å bli enige om en bindende avtale, men bare så det er klart, jeg er ikke interessert i å være en minoritetseier. Klubben må tilhøre meg, fordi jeg tror jeg kan gjøre det som kreves og bringe Milan tilbake til glansdagene.»

I går ble det klart at Milan blir utestengt fra Europa League, uten at det ser ut til å påvirke amerikanerens interesse i særlig grad.

«Milan er syv ganger Europeisk mester, har sterk tradisjon og en rik historie. Klubben fortjener ikke å bli behandlet slik. Milan er Milan, med sin spesielle historie som kun et fåtall klubber, og ingen andre italienske, kan skryte av.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page