top of page

Chelsea interesserte i Romagnoli


Ryker Romagnoli til sommeren?

Skal vi tro den italienske avisen Leggo er den engelske storklubben interesserte i Alessio Romagnoli. Dette er i så fall ikke første gang de blå fra London er interesserte i den italienske midtstopperen, ettersom klubben angivelig fikk et bud på nærmere 40 millioner euro avslått i august 2016. Hovedpersonen selv sa han var glad for at Milan avslo budet på det tidspunktet.

Som vi har skrevet tidligere, ønsker Milan å forlenge kontrakten med stortalentet. Nå meldes det helt konkret fra Mediaset at Milan har avtalt et møte med agent Sergio Berti for å forlenge kontrakten frem til 2023. Midtstopperen vil også doble lønnen sin, fra 2 millioner euro årlig til fire millioner euro.

Antonio Contes menn har tidvis slitt i årets Premier League-sesong, og den regjerende seriemesteren står i fare for å gå glipp av neste års Champions League. To av de tre midtstopperne i italienerens 3-4-3 er sole klare i svært undervurderte César Azpilicueta og det danske stortalentet Andreas Christensen. Den vestre midtstopperplassen derimot har ingen Chelsea-forsvarere helt klart å kapre. Gjennom hele sesongen har kaptein Gary Cahill og tidligere Roma-spiller Antonio Rüdiger byttet på å spille, og til nå ser det ut til at sistnevnte er foretrukket av Conte. Så gjenstår det å se om Romagnoli får en spanjol og en danske ved siden av seg istedenfor Leonardo Bonucci neste sesong.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page