top of page

Champions Cup 2016

Milan avsluttet Champions Cup 2016  med å tape 1-3 mot Chelsea i natt.

Milan har den siste uken deltatt i Champions Cup, en treningsturnering som har samlet noen av verdens beste lag på fire forskjellige kontinenter. Milan har spilt samtlige av sine tre kamper i Nord-Amerika mot solide motstandere.

Milan-Bayern 3-3 (3-5 etter straffer)

Den første kampen ble spilt natt til torsdag norsk tid mot de tyske ligamesterne, i en kamp hvor svakt forsvarsspill kom til syne ved flere av scoringene. For Milan scoret Niang, Bertolacci og Kucka, mens Ribery x2 og Alaba kom på scoringslisten for tyskerne. Kampen endte 3-3 etter full tid og Milan stakk av med seieren etter straffesparkkonkurranse.

Liverpool-Milan 2-0

Tre dager senere var det Liverpool som stod på motsatt side av banen, en motstander som har gitt oss både glede og frustrasjon i nyere tid (ref. 2005 & 2007). Denne gangen var det liten tvil om hvilket lag som viste seg frem fra sin beste side og selv om Milan glimtvis viste hva de kunne var det engelskmennene som tok en fult fortjent seier etter scoringer av Origi og Firmino.

Milan-Chelsea 1-3

Milans siste kamp på sin USA-tur var mot Chelsea og deres nye manager Antonio Conte natt til torsdag. Milan åpnet bra og hadde to gode muligheter ved Abate og Niang, men det var Chelsea som tok ledelsen. Etter 25 minutter reddet Donnarumma en avslutning fra Moses, men kunne gjøre lite med returen som Traore satt i mål. Syv minutter før pause utlignet Bonaventura på et flott frispark. Også etter hvilen startet Milan som det beste laget og skapte flere sjanser, men nok en gang skulle Chelsea ta ledelsen. Poli handset innenfor sekstenmeteren og Oscar satte inn 2-1 fra ellevemetersmerket. Like før slutt avgjorde samme mann kampen til engelskmennenes favør og Milan tapte 1-3.