top of page

«Cerci og El Shaarawy spiller ikke sammen»


Adriano Galliani avviser ikke at Stephan El Shaarawy kan vende tilbake til Milanello, men det avhenger av om Cerci blir enig med Genoa om en overgang.

Adriano Galliani er involvert i alle overganger inn og ut portene på Milanello og snakket i dag om flere potensielle overganger for klubben.

«For å flytte til Kina trenger du visum og det tar noen dager å få det i orden. Det krever bare litt tålmodighet, men det er ingen problemer,» sa Galliani om Luiz Adriano sin overgang til kinesisk fotball.

«Luiz Adriano er en strålende spiller, men vi har god dekning i den posisjonen selv om han drar. Carlos Bacca, Mario Balotelli, Jeremy Menez og Kevin-Prince Boateng kan alle spille på samme plass.»

Stephan El Shaarawy har vært sterkt linket til Roma, men det er ikke lenger på dagsordenen.

«El Shaarawy er Monaco-spiller og de må beholde ham ut juni om vi ikke kommer til enighet. Forhandlingene med Roma er avsluttet, men han kan komme hjem til oss om Cerci drar. Om Cerci blir har vi ikke behov for flere spillere i den posisjonen.»

Galliani fortsatt med den potensielle avtalen som bringer Cerci til Genoa.

«Når det gjelder Cerci gav vi grønt lys for en overgang til Genoa, og Cerci er også enig med Atletico Madrid om en endring i hans destinasjon.»

«Vi venter fortsatt på et svar fra Qatar (Cerci er deleid av en tredjepart), men de har all rett til å si nei om de ikke liker avtalen. Hvis ikke de godkjenner overgangen blir Cerci hos oss.»

Til slutt snakket visepresidenten om to spillere med store skadeproblemer denne sesongen, Mario Balotelli og Jeremy Menez.

«Vi regner dem nesten som nye signeringer for den andre halvdelen av sesongen siden de omtrent ikke har vært på banen. Balotelli fikk noen få kamper mens Menez, som var toppscoreren vår i fjor, enda ikke har vært tilgjengelig for manageren.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page