top of page

Brocchi erstattes av Europa League-spesialist?


Sevilla-manager Unai Emery skal være et akseptabelt valg både for Silvio Berlusconi og de kinesiske investorene, og kan dermed bli Milans nye manager.

Det er Tuttosport som i dag skriver at spanjolen kan være på vei til Milan og at det skal være en løsning som tilfredsstiller både nåværende President Silvio Berlusconi og de kinesiske investorene som er i ferd med å kjøpe klubben.

Unai Emery var linket til den ledige jobben i Milan i fjor sommer, men valget falt den gang på Sinisa Mihajlovic. Til tross for en forferdelig sesong på fremmed gress er Sevilla nummer 7 i La Liga og skal spille sin tredje strake finale i Europa League senere denne måneden.

Cristian Brocchi har kun kontrakt ut sesongen, og selv om Silvo Berlusconi i utgangspunktet ønsker å beholde den tidligere midtbanekrigeren som manager kan det vise seg å bli vanskelig om han selger majoriteten av aksjene i Milan.

Avisen skriver at Unai Emery kan være et valg som begge parter kan si seg fornøyd med, all den tid han står for en offensiv fotball og har hatt stor suksess i Europacupen.

Den 44 år gamle spanjolens kontrakt med Sevilla går ut i 2017 og det kan godt tenkes at han kan ønske seg nye utfordringer etter 3.5 år i La Liga-klubben.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentáře


bottom of page