top of page

Borini: «konkurransen skremmer meg ikke»


Fabio Borini er klar til å kjempe om en plass i startelleveren til Vincenzo Montella.

Den tidligere Sunderland-spilleren er en av hele ti spillere som har sluttet seg til A-laget i sommer, og det er ventet at enda flere spillere vil komme inn portene på Milanello før mercatoen er over.

«Jeg har alltid jobbet knallhardt og selv om jeg ved tidligere har blitt ansett som en reserve, har jeg endt opp med å spille mye,» fortalte 26-åringen til Mediaset Premium.

Borini frykter ikke konkurransen og tror på scoring i Derby della Madonnina.

«Sterk konkurranse trigger meg til å gjøre det bedre. Jeg ville elsket å score mot Inter, og det er langt i fra utenkelig at det skjer. Jeg har allerede scoret mot dem da jeg spilte for Roma.»

Milan har blitt linket til sin tidligere toppscorer Zlatan Ibrahimovic i sommer.

«Han er en stor mester, hvem ville ikke likt å spille sammen med ham? Jeg har allerede spilt på lag med mange mestere i min karriere.»

Milan har vunnet begge sine offisielle kamper så langt, dog mot svak motstand i Europa League-kvalifiseringen. I returen på hjemmebane tok over 65.00o fans turen på stadion.

«Det var en herlig følelse å debutere på San Siro. Å se vårt hjem så fullt etter lang tid betyr mye for oss. Til tross for at kampen ble spilt tidlig i august var det så mange fans tilstede, og det er veldig viktig.» 

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page