top of page

Borini: «Klar for stjernestatus»


Fabio Borini er klar for å bli en stjerne i Milan.

Den anvendelige italieneren ble hentet på lån med obligasjon på kjøp fra Sunderland før sesongen, og har i sitt comeback i italiensk fotball spilt 44 kamper i flere ulike posisjoner.

«Etter min første sesong står jeg helt klart igjen som en positiv tilvekst,» fortalte 27-åringen i et intervju med Gazzetta dello Sport.

«Det var ikke mange som hadde så store forventninger til meg, men jeg syns jeg har bevist min verdi for klubben.»

Borini mener han har levert varene i flere posisjoner.

«Jeg har levert gode prestasjoner, til tross for at jeg ikke har spilt i min naturlige posisjon. Jeg vil helst spille og ikke bare være i troppen.»

«Jeg har store planer om å tilegne meg en fast plass i førsteelleveren. Jeg er ikke i Milan for å holde varmen om vinteren, men for å spille jevnlig.»

Italieneren mener laget har mye å revansjere den kommende sesongen, og får muligheten tidlig i supercupen.

«Jeg venter på å få revansjere tapet mot Juventus i cupfinalen. Det kan være en fordel for oss å spille noen kamper i starten av august, så lenge ikke Gattuso dreper oss i oppkjøringen.»

«Drømmen min er å vinne ett trofe med denne klubben, og Supercoppa Italia ville være en perfekt start før vi retter blikket mot viktigere titler.»

Avslutningsvis fikk han spørsmål om den pågående saken med UEFA, som kan føre til at klubben får overgangsnekt og utestengelse fra Europa League.

«Jeg tror ikke klubben er bekymret, og det er hvertfall ikke jeg. Denne situasjonen kan bidra til å bringe laget enda tettere sammen. Hva skulle vi gjort om ikke? Vi er tross alt Milan.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page