top of page

Bonucci til Milan?


Midtstopperen ønsker seg nye utfordringer. 

Det melder blant andre Sky Sport Italia. I følge avisen har spillerens agent allerede vært i kontakt med Milan, men det har ikke oppstått forhandlinger mellom klubbene per dags dato.

Forholdet mellom Leonardo Bonucci og Max Allegri skal ikke være på topp, og 30-åringen vurderer derfor å be om å få forlate klubben. Hans kone er dog ikke lysten på å dra til utlandet, dermed er det svært få alternativer for spilleren som er ansett som en av verdens beste midtstoppere.

Til Sportiello har spillerens agent nylig uttalt at «de jobber med et salg». Juventus skal ikke ha noen intensjoner om å holde spilleren i klubben mot hans vilje. Hans kontrakt med den gamle dame strekker seg helt til 2021 og blir neppe en billig mann.

Interessen har vært stor både fra Chelsea og Manchester City, men om hans kone får viljen sin er det kun to klubber i Milano som er reelle kandidater til å signere mannen med 70-landskamper for Italia og 7 Scudettoer i beltet.

Leonardo Bonucci kom opp gjennom akademiet til Inter, men forlot klubben i 2009. Siden 2010 har italieneren vært et fast innslag i Juventus sin backrekke.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page