top of page

Bonucci: «Jeg skal skape historie med Milan»


Leonardo Bonucci har kommet med sine første ord som Milanista.

For et par uker siden slo det ned som lyn fra klar himmel. Leonardo Bonucci ønsket å forlate Juventus, men kona ville forbli i Italia. Valget falt dermed på hardsatsende Milan, som betalte Juventus rundt € 42 millioner som av mange blir ansett som verdens beste midtback de siste årene.

I går ble spilleren helt offisielt klar for klubben, selv om overgangen i realiteten har vært klar i nesten en uke allerede. Bonucci la selv ut en post på Instagram hvor appellerte til Milan.

«Når du tenker på AC Milan er det naturlig å tenke på klubbens historie og på alle mesterne som har båret disse verdenskjente klubbfargene.»

«Jeg tenker på Baresi, Costacurta, Maldini, Nesta og Tassotti. Jeg beundrer dem for alt de gav til fotballen og til denne klubben. De er virkelige legender.»

«Jeg er her i dag for å starte på et nytt kapittel i Rossoneri sin historie og i min egen karriere.»

«Utfordringen begynner nå, et nytt eventyr sammen med spillere som har den samme sulten på suksess som meg.»

Bonucci takket også dem som hadde fått i stand overgangen.

«Jeg vil takke hele laget, samt Fassone, Mirabelli og Montella. De har alle støttet meg og fått meg til å føle meg som en sentral brikke i deres ambisiøse planer.»

Han har allerede rukket å kjenne varmen fra Milan-fansen.

«Jeg må takke fansen som har møtt meg med følelser og kjærlighet. Det gir meg en enda sterkere lyst til å jobbe hardt sammen med laget, og jeg er sikker på at denne entusiasmen fortsetter å vokse gjennom sesongen mens vi fortsetter å jobbe oss til seiere. Vi skal ta Milan tilbake til toppen av italiensk og internasjonal fotball.»

«Vi starter nå. Sammen kan vi klare det. #HungrierThanEver.» 

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page