top of page

Bonucci: «Derby della Madonnina er spesielt»


Leonardi Bonucci er klar for morgendagens Derby della Madonnina.

I et intervju med klubbens egen tv-kanal snakket kapteinen ut om søndagens derby mot Inter, hvilke utfordringer laget ville møte på og neste ukes batalje mot engelske Arsenal.

«Når du spiller hjemme, og spesielt når det er derby på San Siro, er det helt ulikt alle andre arenaer i landet. Her har du 60-70.000 mennesker som heier deg frem og som viderefører lidenskapen og kjærligheten for denne drakta,» forklarte kapteinen til Milan TV.

«Du må bruker disse følelsene til din fordel og respondere med en seier.»

«Derbyet er selvfølgelig en helt egen kamp, men vi trenger samtidig poengene i kampen om en plass i Champions League.»

Inter spilte en fryktelig svak førsteomgang i helgen, men endte til slutt opp med en grei trepoenger hjemme mot tabelljumboen.

«Inter kommer med masse selvtillit etter å ha slått Benevento i helgen, men vi må sørge for at vi er fokuserte på kampen og vi er helt sikre på at vi kommer til å score mål.»

«I dette oppgjøret spiller det ingen rolle hvilken inngang lagene har hatt eller hva som har skjedd tidligere. Det så vi da vi møtte dem i Coppa Italia. Vi var i en negativ periode, men derbyet gav oss tryggheten, selvtilliten og positiviteten til å vokse videre.»

Inter stiller nesten garantert med en livsfarlig argentiner på topp.

«Icardi er en topp internasjonal angriper og vi trenger en solid defensiv prestasjon av hele laget. Som backlinje må vi prøve å gi ham så lite rom som mulig.»

Det tøffe kampprogrammet fortsetter til uken og på torsdag venter Arsenal hjemme i Europa League.

«Det er to lag som er gjennom en tøff fase, begge lag har vært litt nede og er på vei til å skape ny historie. Arsenal har noen gode individuelle spillere, spesielt på midtbanen og fremover på banen.»

«Vi må kollektivt utgjøre forskjellen. Jeg er sikker på at vi kan lage trøbbel for de fleste, selv for et stort lag som Arsenal.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page