top of page

Bonera: «Mer kvalitet i Spania»


Den tidligere Milan-spilleren Daniele Bonara forlot klubben, endelig vil noen si, til fordel for spanske Villareal i sommer. Nå har stopperen uttalt at det er «mer kvalitet» i La Liga. Les mer her!

Midtstopperen tilbrakte ni sesonger på Milanello, og har både et Serie A-gull og en Champions League-triumf i sitt belte. Mange supportere uttrykte til stadighet sin misnøye med spillet til italieneren, og spesielt i hans siste sesong var ikke prestasjonene Milan verdig.

«Jeg var heldig som fikk være en del av et lag som vant det som kunne vinnes i løpet av mine ni år i klubben», sier Bonera til Villareal sin offisielle hjemmeside.

«For meg var det en drøm som gikk i oppfyllelse, for jeg var en stor fan av Milan lenge før jeg fikk spille for klubben.»

Kontrakten med Milan gikk ut i sommer, og Bonera innrømmer at formen ikke var på topp når han ankom Spania.

«Nå har jeg vært i Villareal i to måneder, og det er helt sant at jeg ikke var i min beste fysiske form når jeg ankom klubben i starten av september. Etter den første kampen i Europa League bestemte jeg meg for å bruke 4/5 uker på å forbedre min fysiske form.»

Midtstopperen ble spurt om å forklare forskjellen mellom de to ligaene.

«Forskjellen på La Liga og Serie A? Det er en helt annen tilnærming til fotball. Spansk fotball er mye hurtigere, og alt går fortere her.»

«I Italia er spillet bygd opp mer rundt det taktiske. Målet er å gjenvinne ballen å ta motstanderen i ubalanse. De dårligste lagene har stort sett kun fokus på å forsvare seg, og går sjeldent i angrep. I Spania går alle lagene for seieren, alle ønsker å spille en god kamp å ta tre poeng hver gang. 

Til slutt kom mannen med over 300 kamper i Serie A med et lite stikk til moderlandet.

«Jeg tror det generelt er mer individuell kvalitet blant spillerne her i Spania. «

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page