top of page

Bonaventura scoret to i comebacketGiacomo Bonaventura har vært satt på sidelinjen med skade siden januar. I går var han tilbake og leverte to mål i comebacket, når han spilte med Primavera i oppgjøret mot Alessandria.

Milans Primavera-lag vant hele 6-1 mot et Alessandria som forsøkte seg på å stå høyt, og flere ganger slapp til Milans unggutter grunnet feilslåtte offsidefeller. Blant de som utnyttet dette best var Giacomo Bonaventura, som strødde pasninger og stakk igjennom lagkameratene gang på gang. Han viste seg også frem med to mål og en assist, hvorav det ene målet var et frekt frispark i keeperhjørnet. Den første scoringen fikk han på åpent mål etter å ha blitt spilt frem av en lagkamerat, mens assisten var en strøken gjennombruddsball fra midtbanen. Like etter frisparkscoringen gikk Bonaventura av, etter omlag en times spill. De øvrige målscorerne for Milan var forøvrig Zanellato, Sinani, La Ferrera og Finessi.

Gennaro Gattuso var tilstede på kampen for å se sine nye spillere i aksjon, og det ble fullstendig overkjøring. Alessandria spiller for øyeblikket play-off om opprykk til Serie B, og stilte ikke med sitt sterkeste lag. Serie C-laget var forøvrig i semifinalen i Coppa Italia i fjor, hvor de møtte nettopp Milan og tapte 6-0 sammenlagt over to kamper. Hvor sterkt laget primavera møtte i dag er på papiret har vi lite kjennskap til, men 6-1-seier er likefullt en sterk prestasjon. Du kan se scoringene til Bonaventura, og de øvrige høydepunktene, i videoen under:

Jack is back: two goals and one assist for @giacomobona in the friendly between #MilanPrimavera and Alessandria! ✌? Enjoy the highlights ??? pic.twitter.com/3zuG6WSmxP — AC Milan (@acmilan) June 5, 2017

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page