top of page

Bonaventura: «Det begrenser meg»


Milans anvendelige mindtbanespiller Giacomo Bonaventura sier at det hemmer hans ferdigheter å være en del av en sentral treer på midten. Les hva han mener her!

26-åringen har kvalitetene til å spille i flere forskjellige roller, og så langt denne sesongen har han blant annet spilt sentralt på midten, ute til venstre og i rollen bak spissen.

«Jeg har spilt sentralt i treeren på midten», forklarer Bonaventura til Milan Channel.

«Jeg har gjort det greit, notert meg for scoring og flere gode involveringer, men jeg når du spiller der må du bruke hodet klokere og du kan ikke være like kreativ.»

For en skapende spiller som «Jack» kan det fort legge en liten demper på hans egenskaper.

«Det går nok litt ut over mine offensive kvaliteter å spille i den posisjonen, men jeg prøver å gjøre mitt beste uansett hvor jeg spiller.»

«Hva som er min beste posisjon får ekspertene svare på, jeg konsentrerer meg om det jeg kan gjøre noe med og forsøker å gi alt for laget. Jeg er naturligvis fornøyd med å få være med å avgjøre flere kamper.»

En av klubbens beste utespillere siden hans ankomst legger ikke skjul på at han ønsker å være en del av Italias kommende landslagstropper.

«Jeg mener at jeg fortjener en telefon fra landslagsledelsen.»

«Det var som kantspiller i 4-4-2 jeg slo igjennom, og det er en rolle jeg er god i. Antonio Conte vurderer meg, men det er selvfølgelig tøff konkurranse om en plass i troppen.»

«I de siste kampene har jeg spilt på en måte som får ut kvalitetene mine. Jeg tenker kun på Milan, for det viktigste er at jeg leverer i den rødsorte drakten.»

«Europamesterskapet er et av mine mål for sesongen, men det er Conte som tar ut laget. Jeg må bare fortsette å prestere og vise med frem for Milan.»

Milan slo Sampdoria 4-1 i helgen, men midtbanespilleren understreker at de ikke vil hvile på lauvbærene.

«Vi spilte med et nytt system og alle gikk inn med en god innstilling til kampen. Vi må angripe de kommende kampene på samme måte.»

«Vi kan ikke føle oss uovervinnelige bare fordi vi vant 4-1 sist. Vi ønsker å få så mange poeng som mulig før juleferien.»

«Mot slutten av kampen var vi rolige og fornøyde, fordi vi visste at vi hadde spilt god fotball og kunne ha en litt roligere arbeidsuke uten like mye press på våre skuldre.»

Bonaventura ser frem mot de siste kampene før ferien.

«Jeg vil uansett understreke at vi har lagt kampen bak oss og ser fremover mot neste utfordring. På papiret er vi favoritter i de fleste oppgjørene, men fokuset må ligge på å få frem like gode prestasjoner som vi gjorde mot Sampdoria.»

Kilde: http://www.football-italia.net/76513/bonaventura-‘limited-three-man-midfield’

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page