top of page

Boateng signerer sannsynligvis i januar



Kevin-Prince Boateng forlot Milan i 2013, men er nå tilbake på Milanello og trener med laget. Nå ser det også ut til at han signerer og returner på banen i januar.

Den 28 år gamle tysk-ghaneseren har trent med Milan siden slutten av september, og skal ha levert såpass godt at han etter alle solemerker får et kontraktstilbud i januar. Han vil da ankomme gratis, som en følge av at Schalke opphever kontrakten med midtbanespilleren. Boateng har levert godt i flere av treningskampene Milan har spilt i høst, og virker å være godt fysisk rustet for å returnere på fotballbanen. Under sin forrige periode i Milan leverte Boateng varierende prestasjoner, men viste også at han har et skyhøyt nivå inne. I gullsesongen 2010/11 ble han uttatt på årets lag i Serie A, og han var en sentral brikke i laget i de tre sesongene han spilte for Milan.

Boateng er blant fotballens sterkeste forkjempere for antirasisme og det skal ha vært nettopp rasisme som førte til at han forlot Milan i 2013. Etter flere episoder med rasistiske tilrop fra tribunene ønsket den tidligere Tottenham-spilleren å returnere til Tyskland. Her leverte han en strålende debutsesong med syv scoringer og tredjeplass i Bundesliga. Forrige sesong ble dog ingen suksess, og etter å ha havnet på kant med treneren ble Boateng satt ut av laget. Det resulterte i at den tidligere ghanesiske landslagsspilleren, som Schalke kjøpte for 10 millioner euro, fikk trene med Milan og nå kan han altså signeres vederlagsfritt. Dermed tyder det meste på at Prince igjen blir å se i den rødsorte drakten fra og med første januar.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page