top of page

Boateng: «Min fremtid er hos Milan»


Kevin-Prince Boateng sier at det er i hans interesse å forbli i Milan i lang tid og forsikrer samtidig at laget står samlet foran kampen mot Genoa.

Den ghanesiske landslagsspilleren snakket med Milannews.it i forbindelse med et arrangement i klubbens offisielle supporterbutikk, Milan Megastore.

«Jeg inviterte mine lagkamerater ut på middag fordi jeg er tilbake her og hadde nettopp scoret et mål. Jeg mente at tidspunktet for samlingen var perfekt,» forklarte Prince.

«Vi var sammen i går kveld og ble enige om at vi må vinne mot Genoa. Det er noe hele laget er samlet om og det er vårt mål. Vi snakker ikke om tredjeplass, vi snakker kun om å vinne neste kamp.»

«Siden Fiorentina møter Inter vil noen gi vekk poeng og vi må gjøre vår del av jobben å dra fordel av det.»

«Jeg jobber hardt for å bli 100%, men vi får se når jeg er klar til å starte en kamp igjen. Jeg hadde likt å spille mer, men jeg har god tid på å komme tilbake. 

Boateng forlot Milan til fordel for tyske Schalke 04 i 2013, men vendte tilbake til Milanello på free transfer i vinter etter å ha trent med klubben i flere måneder.

«Jeg håper alltid å tilføre noe til laget, også karakter. Jeg er alltid positiv og prøver å fortelle mine lagkamerater at vi må gå utpå banen med glede.»

«Det er det som skjedde mot Inter og min tale fyrte opp laget. Vi er alle på samme side, vi tenker på samme måte og det er derfor vi spilte godt og vant.»

«Jeg vil bli i Milan så lenge som mulig og ønsker å bevise min viktighet for laget.»

Boateng ble også spurt om hvor han helst ønsker å spille på banen.

«Det er naturlig at alle spillere har en foretrukket posisjon, men jeg ønsker ikke å fortelle det her, fordi da blir det oppslag i pressen i morgen. Jeg fortalte manageren at jeg spiller der han trenger meg.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page