top of page

Boateng: «Det er ikke lett»


Kevin-Prince Boateng har ikke fått mange sjanser siden han ble klar for klubben i januar og innrømmer at det er vanskelig å varme benken hele tiden. 

Ghaneseren vendte tilbake til klubben i vinter etter å ha blitt fristilt fra tyske Schalke 04, men har fortsatt til gode å starte en kamp i Serie A.

«Denne rollen er litt annerledes for meg,» sier Boateng til Milan Channel.

«Jeg har alltid vært en spiller som starter kamper så dette er en vanskelig periode for meg, men laget er det viktigste. «

«Jeg er mer moden og erfaren enn tidligere, men det er ikke alltid en fordel. Før spilte jeg med hjertet uten å tenke for mye på konsekvensene, jeg gikk bare utpå matta og gjorde det jeg kunne best.»

«Nå tenker jeg mer og det er mulig at det holder meg tilbake, så jeg prøver å forene det beste fra to verdener.»

Milan har blitt kritisert mye denne sesongen, men ghaneseren selv mener at kritikken ikke er berettighet.

«Laget har vokst og tatt store steg, og man kan se konturene av et ungt lag. Det finnes de som sier at vi ikke er et lag, men det garanterer jeg deg at vi er!»

Boateng fikk spørsmål om hvordan han selv passer inn i laget til Mihajlovic.

«Det er en fordel for manageren å ha spillere som meg fordi jeg kan bekle flere roller. Når vi spiller uten en trequartista hemmer det meg noe, fordi det er en av mine beste posisjoner. I 4-4-2 kan jeg spille som en av to angripere og bruke rommet rundt midtspissen.»

«Jeg har snakket med manageren og sagt at jeg er 100% klar og kan spille over alt hvor han ønsker meg, selv i mål!»

Den 21 mai er det finale i Coppa Italia og Boateng selv er klar til dyst.

«Kampen mot Juventus er så stor at det ikke er behov for noen voldsomme taler i forkant. Jeg snakker til lagkameratene mine når det er nødvendig.»

«Hvis de trenger meg vil jeg være klar.»

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page