top of page

Blir Suso erstattet med Berardi?


Italienske medier hevder å ha fasiten på hva Milan gjør om spanjolen forsvinner.

For tredje sesong på rad har Napoli gitt Juventus kamp om Scudettoen, men igjen ser den gamle dame ut til å være det sterkeste laget når serien oppsummeres. Maurizio Sarri har en meget solid ellever, men bak de 13-14 beste spillerne er det tynnere. Nå hevder Tuttosport og Il Roma at han ønsker seg Suso for å øke bredden i troppen.

Spanjolen fikk sitt store gjennombrudd for Milan i fjor og har delvis fulgt opp prestasjonene denne sesongen. 24-åringen ble linket til Napoli både i fjor sommer og i januar, til tross for at han i september signerte en ny kontrakt frem til 2022. Den skal inneholde en overgangsklausul på € 38 millioner, en sum Napoli antageligvis har små problemer med å betale.

Suso skal angivelig ønske å bli værende i Milan, men kan komme til å vurdere andre tilbud dersom klubben igjen må se Champions League fra sofaen.

Dersom Suso skulle forsvinne kan Domenico Berardi bli hans erstatter. 23-åringen var en av landets heteste angripere fra 2012 til 2015, men har de tre siste sesongene slitt med både skader og temperamentet. Han ble solgt fra Sassuolo til Juventus for €4.5 millioner sommeren 2013, men ble umiddelbart lånt tilbake i to sesonger før Sassuolo kjøpte han tilbake for € 10 millioner sommeren 2015.

Italieneren står med imponerende 45 mål og 35 målgivende pasninger på 134 kamper i Serie A, men denne sesongen er det kun blitt 2 mål og 2 målgivende pasninger på 23 kamper for et Sassuolo i motvind. Han har også notert seg for 45 gule og 4 røde kort på sine knappe 5 sesonger i toppdivisjonen.

Domenico Berardi er for øvrig tvilsom til morgendagens kamp mellom Milan og Sassuolo. Kampstart er 20.45 og oppgjøret vises på Viasport 2.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page