top of page

Blir San Siro oppgradert?


Milan og Inter går i nye stadion-samtaler.

I årevis har det versert rykter om nye stadioner for de to Milano-klubbene, men i pressemeldingen som er publisert på acmilan.com i dag virker de planene å være lagt på is for begge parter. Milan og Inter har nemlig bestemt seg for å innlede samtaler i forbindelse med å modernisere San Siro.

– En infrastruktur tilpasset dagens standarder er avgjørende for å levere en opplevelse i verdensklasse til våre fans. Både vi og Inter mener at det er i begge klubbers beste interesse å fortsette å dele hjemmebane. Dette gjelder både fra et økonomisk, administrativt og teknisk synspunkt. Vi vil i den nærmeste fremtid vurdere flere alternativer, deriblant en full renovering av vårt nåværende stadionet. Vi vil bruke vår samlede kapasitet til å analysere de mulige valgene, og vi er allerede i gang med denne prosessen. 

– Klubbene har som mål å avslutte den innledende evalueringsfasen innen utgangen av året. Dette for at det skal være mulig å påbegynne tekniske og administrative aktiviteter som kreves for å levere en moderne stadion til våre fans så raskt som mulig.

– På torsdag var representanter fra begge klubbene i møte med borgmesteren i Milano. Vi har innledet en konstruktiv og produktiv dialog med sikte på å undersøke mer om muligheten for en ombygging av området rundt San Siro.

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page