top of page

Blir Ralf Ragnick ny Milan-trener?Mye har blitt skrevet om et potensielt trenerbytte til sommeren, og Ralf Ragnick virker å være en svært populær mann på Milanello når man ser etter en til å overta etter Stefano Pioli. Her får du en oppdatering på hvordan situasjonen er per dags dato.

Ralf Ragnick er en 61 år gammel tysk trener som i dag jobber for Red Bull-konsernet som leder for deres fotballavdeling. Han jobber med rekruttering til lagene som er finansiert av Red Bull-konsernet, og har ansvar for New York Red Bulls, Red Bull Brasil og til dels RB Leipzig. Han har tidligere vært trener i Leipzig i to perioder, og har også vært trener i klubber som Schalke, Hoffenheim og Stuttgart. Ragnick har også hatt andre stillinger i det sportslige apparatet i både Red Bull Salzburg og RB Leipzig tidligere, og er anerkjent for sitt arbeid med unge spillere. Han er svært høyt ansett i Red Bull for sin evne til å utvikle spillere, og det er disse kvalitetene som gjør at Milan skal ha Ragnick øverst på ønskelisten over trenere.

Mye har blitt sagt og skrevet i denne saken, men den siste tiden virker det å være relativt klart at Ralf Ragnick er ønsket som ny trener i Milan denne sommeren. Spørsmålet som foreløpig gjør at det er uklart om en slik enighet vil oppnås er hvor mye han får styre. Ragnick skal selv ønske full kontroll på hvem som signeres og ikke, samtidig som han har treneransvaret. Dette gjør at blant annet Paolo Maldinis stilling vil bli overflødig, men klubben har nylig uttrykt at de ønsker å ha Maldini med videre. Bobans kritikk av den potensielle ansettelsen av Ragnick og spekulasjonene som fulgte med førte til at Boban ble sparket, og det gjenstår enda å se hva som vil skje med Maldini. Corriero dello Sport rapporterer at den eneste muligheten for at Ragnick overtar er at han får full makt og da vil ikke Maldini fortsette i klubben. SportMediaset har gått så langt som å påstå at det er klart at Ragnick blir Milan-trener kommende sesong, og han selv har bekreftet at han har vært i samtaler med klubben.

Den anerkjente overgangseksperten Christian Falk har tidligere uttalt at det ikke kommer til å bli noe av avtalen har i dag gått tilbake på dette, og sagt at partene er i forhandlinger. Noen avtale er ikke klar, men han hevder at de fortsatt forhandler om en mulig avtale. Vi kommer tilbake med mer dersom det er noen fremgang i saken!

4 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page