top of page

Blir Andrea Conti femte mann inn?


Atalanta-backen kan være neste mann til å ikle seg den røde og sorte trøya.

Milan har mildt sagt vært ivrige på overgangsmarkedet så langt, og blekket har nærmest ikke rukket å tørke på den ene kontrakten før en ny en signeres. Nå kan det se ut som om den femte signeringen på litt over to uker er i ferd med å gå i boks. Andrea Conti har hatt en strålende sesong for Atalanta. Åtte mål og fire målgivende på 33 kamper vitner om en produktiv høyre-back, noe som også har gjort at han har tiltrukket seg oppmerksomheten til både Chelsea og Napoli. Likevel er Milan det eneste laget som har gjort noe konkret ut av interessen og ifølge calciomercato.com skal klubben nå ha kommet med et bud til Atalanta. Budet skal ligge på € 20 millioner pluss akademi-spillerne Luca Vido og Gianfilippo Felicioli. Vido skal være klar til å dra, mens Felicioli ennå ikke har gått med på å flytte. Skulle sistnevnte nekte å dra til Atalanta, kan det bli Matteo Pessina eller Gianluca Lapadula som tar plass i budet.

Andrea Conti’s agent bekrefter at spilleren er enig med Milan om de personlige betingelsene, men sier også at klubbene fortsatt har tilgode å bli enige.

Blir Conti klar for Milan blir han som nevnt den femte signeringen klubben gjør i sommer. Nylig kom Andrea Silva og tidligere har Mateo Musacchio, Franck Kessie og Ricardo Rodriguez tatt sin plass i troppen, som virkelig begynner å ta form inn mot neste sesong.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page