top of page

Bertolacci: «Vi har ikke gitt opp»


Milans Andrea Bertolacci sier at laget ikke har gitt opp håpet i Serie A, men mener at resultatet i Coppa Italia blir helt avgjørende for sesongen.

Midtbanespilleren snakket med med MilanNews.it i forbindelse med et arrangement som handlet om Twitter-bruken innenfor fotballen, og fikk blant annet spørsmål om helgens skuffende resultat.

«Vi har ikke hellet på vår side for øyeblikket,» sa spilleren. «Mot Udinese var vi også uheldige, og om vi hadde truffet nettet istedenfor treverket i de to kampene ville vi fått 6 poeng og samtalen vår ville handlet om noe helt annet.»

«Vi hadde ikke tapt på 9 runder og disse 2 kampene skal ikke få oss til å legge oss ned. Vi møter en tøff motstander i Lazio til helgen, og vi må måte dem med den riktige holdningen og innstillingen.»

«Gjennom denne sesongen har vi hatt flere svake førsteomganger hvor vi har reist oss og vært et helt annet lag etter pause. Jeg vet ikke hvorfor det har vært slik, men det må vi finne ut av.»

«Når vi har spilt mot likeverdige motstandere har vi hatt den riktige mentaliteten, men mot mindre lag hvor vi er favoritter har vi ofte feil innstilling. Det kan ikke et stort lag tillate seg.»

Bertolacci ville ikke være med på at Serie A er «over» for Milans del.

«Absolutt ikke. Vi var rystet etter Chievo-kampen og vi ønsker å forbedre oss på alle områder.»

«Etter noen vanskelige år har vi gitt oss selv en stor mulighet i Coppa Italia. Men før den tid skal vi spille 9 seriekamper og vi vil ikke tenke på finalen før i mai.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page