top of page

Bertolacci ute i flere uker

ANDREA BERTOLACCIAndrea Bertolacci fikk ingen stor serieåpning i går kveld og klubben annonserer i dag at han mister oppgjøret mot Napoli til helgen.

25-åringen kom fra Genoa for € 20 millioner i fjor sommer, men har så langt ikke levd opp til prislappen. En rekke skadeavbrekk må ta mye av skylden for det, og den sentrale midtbanespilleren startet årets sesong der han avsluttet den forrige.

Etter 73 minutter i gårsdagens oppgjør mot Torino ble Giacomo Bonaventura tatt av banen til fordel for Andrea Bertolacci, men kun to minutter etter at han hadde kommet innpå banen gikk han i bakken i en duell og holdt seg til låret.

Bertolacci var ikke i stand til å fortsette og klubben har i dag annonsert at spilleren har pådratt seg et muskulært problem og vil forholde seg rolig i omtrent to uker før han vil undersøkes ytterligere.

Det betyr at helgens bortekamp mot Napoli definitivt ryker, det samme gjør vennskapskampen mot Bournemouth 03. september. I tillegg er han uaktuell for det italienske landslaget som skal møte Frankrike(treningskamp) og Israel(kvalik) i september.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page